Ervaren Python & Machine Learning Developer

Solliciteer nu

Ervaren Python & Machine Learning engineer

Bij Abel Sensors zijn we op zoek naar een ervaren Python & Machine Learning engineer om ons team te komen versterken!

Full-time · Delft

Wie zijn wij?

Abel Sensors is een innovatief techbedrijf gevestigd aan de mooie grachten in hartje Delft. Wij ontwikkelen en leveren sensortechnologie en IoT diensten in binnen- en buitenland. Met onze diverse sensoroplossingen dragen wij bij aan het verbeteren van efficiëntie en duurzaamheid bij onze klanten en onze leefomgeving!

Door medewerkers worden de fijne collega's en leuke, informele sfeer genoemd als je hen vraagt waarom zij graag bij Abel Sensors werken. Daarnaast worden de ontwikkelingsmogelijkheden, afwisselend werk, verantwoordelijkheid die je krijgt en niet te vergeten de leuke teamactiviteiten als groot pluspunt genoemd.

Wil jij ook graag onderdeel worden van dit mooie team "Abelaars", jezelf ontwikkelen met behulp van professionele collega's, en bijdragen aan een duurzamere wereld?

Dit ga jij doen

Als Python & Machine Learning engineer maak je deel uit van het R&D team van Abel Sensors. Dit team werkt aan de producten van Abel Sensors, en zorgt van begin tot eind dat alles werkt. Dit gaat veel verder dan het ontwerpen van nieuwe producten en implementeren van nieuwe functionaliteit. We werken bijvoorbeeld ook aan de algoritmes voor dataverwerking, opslag/visualisatie van de data op ons web platform en onderhoud van bestaande applicaties.

Als Python & Machine Learning engineer werk je onder andere aan de applicaties die het hart vormen van onze de SmartParking oplossingen, de applicaties waarmee de realtime detectie wordt uitgevoerd op meer dan 120.000 fiets- en autoparkeerplaatsen. Je gaat nieuwe functionaliteit implementeren en machine learning algoritmes ontwerpen en verbeteren. Daarnaast wordt je betrokken bij het draaiend houden van deze applicaties in het veld en het ondersteunen van andere afdelingen met technische vragen.

Voor deze rol zoeken we iemand die de ontwikkeling aan onze machine learning en computer vision algoritmes kan trekken. Dit beperkt zich dus niet alleen tot de algoritmes zelf, maar ook de implementatie van schaalbare software en de ontwikkeling van de infrastructuur daar omheen. Daarnaast zoeken we iemand die het leuk vindt om mee te denken met andere afdelingen en te assisteren waar nodig.

Hierin herken jij jezelf

  • Je bent een ervaren Python engineer met professionele ervaring in machine learning en computer vision

  • Je hebt een bachelor- of mastergraad in een technische richting en een sterk analytisch denkvermogen

  • Je hebt ervaring met libraries zoals TensorFlow en OpenCV

  • Je hebt ervaring met het schaalbare opzetten van software-architectuur en bent bedreven in CI/automatisch testen en het schrijven van unit tests

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Je bent communicatief sterk, gewend om eigenaarschap op je te nemen en goed vaardig in het werken in een team
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
  • Je woont in Nederland, bij voorkeur in de buurt van Delft

Wat wij jou bieden

Een werkplek in een prachtig pand aan de gracht, in het hartje van Delft, dichtbij het station en de A13. Een innovatieve en informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s. Je werkt samen met een leuk team en je krijgt volop mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als binnen het bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wij staan altijd open voor jouw ideeën.

Een fijne werkomgeving en cultuur zijn voor ons erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn: toegankelijkheid, teamspirit hebben, je verantwoordelijkheid nemen, inzet (nét dat stapje extra) en innovatief denken.

Interesse?

Wil je ons team komen versterken als Python engineer? Dan horen we graag van je! Solliciteer via onze site of neem contact op met Katinka van Schie (k.vanschie@abelsensors.com)